Værelse Sweethome Guesthouse

Værelser

Esbjerg - bed and breakfast

VÆRELSE 1

Dobbeltværelse

VÆRELSE 2

Dobbeltværelse med balkon

Værelse Sweethome Guesthouse

VÆRELSE 3

Enkeltværelse

VÆRELSE 4

Enkeltværelse

VÆRELSE 5

Enkeltværelse

VÆRELSE 6

Enkeltværelse

VÆRELSE 7

Enkeltværelse

Beskrivelse af værelserne

Standard dobbeltværelse

Det er husets suite med masser af plads at boltre sig på. Her er en dejlig dobbeltseng, skrivebord, fladskærms-tv, sengelinned, håndklæder og 2 badekåber til rådighed. Desuden er der adgang til balkon, hvor man kan nyde solens stråler med en kop kaffe eller et glas køligt rosé vin.

 

Economy dobbeltværelse

2 mindre dobbeltværelser der hver især er unikt indrettet med hver deres stil og charme. Begge værelser indeholder fladskærms-tv, badekåber, sengelinned og håndklæder. Det ene værelse har desuden et skrivebord, 2 stole med spiseplads, hvor det andet værelse i stedet har en skøn lænestol.

 

Standard enkeltværelse

2 større enkeltværelser, hvor der også her er lidt ekstra plads. Der er enkeltsenge på begge værelser, fladskærms-tv skrivebord, lænestol, sengelinned, håndklæde samt badekåbe til rådighed.

 

Economy enkeltværelse

2 mindre enkeltværelser, hvor der lige er det, du har brug for til en overnatning. Der er 2 enkeltsenge, hvor den ene seng er lidt smallere (70 x 180). Værelserne er også her udstyret med fladskærms-tv, skrivebord, sengelinned, håndklæde samt badekåber.

 

Køkken

Køkkenet er husets hjerterum, hvor der er plads til at spise, lave mad eller hygge sig.

Køkkenet har åbent fra kl. 7.00 – 20.30.

Morgenmad er kontinental og bestilles ved ankomst eller senest dagen før kl. 18.00.

Morgenmad består af rundstykke/bolle, smør, ost, marmelade/honning/nutella, wienerbrød, frugt, juice – koster 90 Kr. per person og 45 Kr. for børn.
Gratis the og kaffe.